Denne opgave er udført om Jelling Kirkes materielgård, som er beliggende på kirkens parkeringsplads.

 

Der er monteret i hegnet en dobbelt svingport, i fuld bredde, nemlig 400cm imellem stolperne. Bemærk at hegnet elegant føres videre fra porten ved at vi har placeret et galvaniseret vægbeslag på stålsøjlen, som herved holder på og bærer hegnselementet. Hegnet er udført i 180cm over jord, netop for at gæster og besøgende ikke kan kikke ind.

 

Som alle andre hegn i vores sortimentet har vi en bundplade under i beton, så træet i hegnet er hævet 30cm over jorden og undgår herved rådskader. Desuden har de tilkøbt en galvaniseret stålpladeafdækning, til at beskytte toppen mod samme type skader. Desuden er der monteret en énfløjet svingdør, der som porten er beklædt med sortmalet lægter, så de matcher hegnet.

 

Grundet portens placering har kunden tilvalgt en slåen til placering på portens top, som en ekstra sikring. Dette er dog kun nødvendigt til porte, som er monteret på særligt udsatte placeringer. For yderligere oplysninger om porte og døre med rukolåse, tryk her.

 

Et hegn som dette kan stå i mange år før reparationer er nødvendigt, da alle dele til lægtehegn er trykimpregneret i NTR-klasse GRANinden de samles.

 

Lægtehegn kræver ikke meget vedligehold, det skal dog have algerens efter kemi-producentens anvisninger for træ. Fagene males efter behov, som kan svinge efter hegnets placering i forhold til solen og klimaet.

 

Cylindre i porte og døre anbefaler vi kunder at smørre med Ruko låsespray, hængsler smørres med syrefrit fedt.

 

Indvendig er der sat båse op til ral, grus og affald, så man har nemmere ved at holde tingene adskilt.

Båse kan også udføres, så det står uafhængig af det øvrige hegn, desuden behøver man ikke at bruge betonplader hele vejen op, dette kan kombineres med løse planker Som fx Bullklink®.

 

 

 

  • Besøg vores kontaktside og send os en beskrivelse af dit næste projekt.
  • Indsendelse af mål-tegninger skal ske via hovedmailen.

 

 

 

Jelling Kirke

Lægtehegn Trykimp, sortmalet.